Hei! Takk for at du viser interesse for oss i Bibliogames.

Vi er en frivillig organisasjon med spillformidlere, som leverer spillarrangement i hele landet. Målet vårt er å sikre at alle spillere kan få et tilbud i sitt nærmiljø som lar dem være sosiale, lærende og skapende.

Spill er kultur, og en interesse som kan dyrkes på mange måter. Når offentlige arenaer bidrar til dette, kan vi samtidig opplyse om karrierevalg, levere kunnskap til foreldre, og forme konstruktive holdninger og vaner hos spillerne.

Det at offentlige arenaer satser på spill, sender ikke minst viktige signaler til de unge om at

du som spiller er viktig, og kulturen din teller for oss.

Når du bestiller arrangement hos Bibliogames, får du besøk av spillverter som deler dette verdisynet. Spillvertene er gamere selv, men har også utdanning innenfor kultur, teknologi eller mennesker. Vi etterstreber mangfold, og har både kvinner og menn, unge, erfarne og innvandrere i medlemsmassen.

Spillvertene reiser alltid to og to. En av dem vil alltid være en erfaren person fra styret, men for å sikre god tilgang på kompetanse for morgendagens arenaer, kan det også følge med en bibliotekarstudent eller annen aspirerende formidler. Disse sanker verdifull praktisk erfaring hos oss, og selv om de ikke kan alt om bibliotek, kan du være trygg på at de kan desto mer om spill.

Teamet vårt i Gaming Akademiet 2019

Resultatet av denne tankegangen er en fargerik organisasjon som representerer mangfoldet blant spillere.

Det gir også en organisasjon med spisskompetanse innenfor både dataspill, rollespill, koding, så vel som miljøarbeid rettet mot barn og unge. Alt overskuddet går til utvikling av tilbudet vårt. Takket være bestillinger fra over 40 fornøyde arenaer fra hele Norge, har vi kunnet trene opp enda flere frivillige, og levere enda mer profesjonelle arrangement det siste året. Vi verdsetter virkelig hver og en av våre samarbeidspartnere, som alle får rabatter ved senere bestillinger.

Er du interessert i hva vi kan tilby?