Hei! Takk for at du viser interesse for oss i Bibliogames.

Vi er en frivillig organisasjon med spillformidlere, som leverer spillarrangement i hele landet. Målet vårt er å sikre at alle spillere kan få et tilbud i sitt nærmiljø som lar dem være sosiale, lærende og skapende.

Det at offentlige arenaer satser på spill, sender viktige signaler til de unge om at du som spiller er viktig, og kulturen din teller for oss. Offentlige arenaer har også en styrke når det gjelder å formidle sosial gaming i kombinasjon med kunnskap og konstruktive holdninger.

Når du bestiller arrangement hos Bibliogames, får du besøk av spillverter som deler bibliotekets verdier. Vi er gamere selv, men i mange tilfeller også bibliotekarer. Vi står for mangfold, og har både kvinner og menn, unge, erfarne og innvandrere i medlemsmassen. For din sikkerhet har alle medlemmer også politiattest for arbeid med barn og unge.

Spillvertene reiser to eller flere sammen. En av dem vil alltid være blant våre mest erfarne medlemmer, men det kan også følge med en bibliotekarstudent eller annen aspirerende formidler. Disse sanker verdifull praktisk erfaring hos oss, og i tre tilfeller har medlemmer fått jobb med støtte av vår referanse.

Resultatet av denne tankegangen er en fargerik organisasjon som representerer mangfoldet blant spillere.

Det gir også en organisasjon med spisskompetanse innenfor både dataspill, rollespill, koding, så vel som miljøarbeid rettet mot barn og unge. Alt overskuddet går til utvikling av tilbudet vårt. Takket være bestillinger fra over 100 fornøyde arenaer fra hele Norge, har vi kunnet trene opp enda flere frivillige, og levere enda mer profesjonelle arrangement det siste året. Vi verdsetter virkelig hver og en av våre samarbeidspartnere, som alle får rabatter ved senere bestillinger.

Er du interessert i hva vi kan tilby?