Vi er Bibliogames!

Bibliogames er en almennyttig organisasjon som jobber for å bedre spilltilbudet på offentlige arenaer. Vi består av nærmere tjue frivillige spillentusiaster med forskjellig bakgrunn, alder og kompetanse. I Bibliogames er alle like viktige, og vi elsker mangfold. Alt overskudd fra oppdrag går til drift av organisasjonen og opplæring av nye formidlere. 
null
Anders er lederen av Bibliogames. Han har spilt siden den første Nintendoen kom på markedet, og er i dag også far til en sønn som spiller. Sammen har de god oversikt over spillvaner hos både voksne og barn. Anders er også bibliotekar, og jobber med blant annet spill på skolebiblioteket hos Asker videregående. Anders hovedoppgaver i Bibliogames er koordinering, kommunikasjon, og prosjektplanlegging, men han reiser også rundt med foredrag for foreldre om gaming og oppvekst, så vel som kurs i spillformidling for bibliotekarer.
null
Bjørn er nestleder i Bibliogames og Anders høyre hånd. Han er selve definisjonen av nerd og har spilt og programmert siden barndommen. Bjørn elsker nye utfordringer, og holder både kodekurs og pc-byggingskurs, foruten å være aktiv som spillvert ute på arrangement. Han har også ansvar for økonomi, logistikk, og jobber mellom alt dette med Youtube-videoer og programmering på Bibliogames vegne. Bjørn er familiefar og interessen for spilling og IT har smittet over på barna.
null
Natalia studerer programmering og systemarkitektur ved Universitet i Oslo, og har alltid vært glad i data og teknologi. Gaming har vært hennes største hobby helt siden hun var liten og hun trives godt med å kunne utfolde denne interessen i Bibliogames. Natalias ansvar hos Bibliogames inkluderer streaming, spillvert og design foruten ulike support-oppgaver. Natalia leder også spillarrangement for andre som trenger vert for kvelden.
null
Sondre vokste opp med spilling og datateknologi og har siden hatt en brennende lidenskap for dette. Han jobber for tiden som IT-koordinator og liker generelt å jobbe med teknologi, og bygge videre på sin kompetanse.

Sondre sitter på mye spisskompetanse om spillkultur og IT. Han har i perioder vært aktiv på e-sport scenen. Denne kompetansen bruker han i Bibliogames til å utforme arrangementer på nett og i bibliotek. Han er aktiv i Bibliogames streaming-team og holder også streaming-kurs for bibliotekarer.

null
Lene er vår markeds- og kommunikasjonsansvarlig og koordinerer blant annet design og innhold på intern og ekstern kommunikasjon. Hun har utdanning innenfor både litteraturvitenskap og bibliotek og synes slektskapet mellom kulturuttrykk er spennende. Lene er spesielt glad i story- og karakterfokuserte spill, men er også blitt hjernevaska av tiden sin i Bibliogames og tilbringer stadig mer tid i Minecraft.
null
Martin har vært en gamer hele livet og veksler mellom å spille enspiller spill med fokus på historien og partyspill. Han blir ofte mer oppslukt av loren rundt et spill enn selve spillopplevelsen. Martin jobber til daglig som bibliotekar og spillformidler i Trondheim folkebibliotek. Han elsker den sosiale arenaen som spillverdenen skaper og liker å knytte spill og litteratur sammen. Martin har særlig ansvar for bibliotekspesifikke oppdrag som seminar og kurs, men stiller opp der han trengs.
null
Vebjørn har spilt siden barneskolen og liker det meste, men på topp ligger eventyr, strategi og RPG. Han har bakgrunn fra 3D-design, og sammen med interesse for historiefortelling, fantasy og science-fiction gir det et stort engasjement for alle de kreative prosessene bak dataspill. Vebjørn har lang fartstid hos Bibliogames som spillvert på både fysiske og digitale arrangement. Til daglig jobber han med kulturformidling i Møre og Romsdal fylkeskommune.
null
Magnus er en gamer og Youtuber fra Nesodden. Han er en av våre faste Fortnite-verter under Bibliobattles, og elsker kompetitive shooters som Valorant og Fortnite. Magnus har også lang erfaring med Minecraft, Han har ansvaret for Bibliogames Minecraft-server som han har kodet til våre formål i samarbeid med våre andre programmerere. Han driver også med videoredigering, og har laget markedsføringsvideoer for Tik-tok.
null
Sigmund har vokst opp med spill, og har en forkjærlighet for Nintendo og Playstation. Han er liker action, eventyr og horror, men er ekstra glad i story-baserte spill og gode soundtracks. Han setter pris på det sosiale rundt spill, og liker å lære om spillkultur og historie. Sigmund bidrar med alt fra support til streaming.
null
Daniel er IT-tekniker og alt-mulig-mann i bibliogames. Han holder kurs i pc-bygging for barn og unge, men bistår også bibliotek i etablering av Discord, innkjøp av 3d-printer, og andre tekniske spørsmål. Til daglig er Daniel innehaver for Lier PCrep i Moss som driver med pc reparasjoner og konsulent tjenester innen data og nettverk. Har lidenskap for gaming, retrospill, og alt innen data
null
Simen er Simen, er en selverklært gruffalo med lang historie som gamer og tar livets gang med et smil. Fra Hamar kommer han og jobber til daglig som ungdoms og spill-bibliotekar på Gjøvik Bibliotek og litteraturhus. Simen har ambisjoner om å ta den digitale formidlingsverden, streaming, videoproduksjonen og gaming med storm! Han spesialiserer seg på tekniske løsninger og teater basert formidling. I Bibliogames er han å finne som spillvert, tech supporter og hjelper til med råd og pågangsmot
Bli frivillig