Hva er Gaming akademiet?

Gaming akademiet er en digital kulturskole og et samarbeid mellom Bibliogames og Biblo Tøyen. Vi mener at spill- og datainteresserte fortjener det samme kulturtilbudet som alle andre unge, og dette er vår modell. Gaming akademiet finner sted hver søndag på Biblo Tøyen, som er et ungdomsbibliotek kun for de mellom 10-15 år.

I motsetning til skoler flest, er denne imidlertid helt frivillig, gratis og fullpakket av spill! Sammen med andre spillinteresserte, får du lære gjennom engasjerende og kreative opplevelser. Det er ingen pulter, bare et stort rom, stasjoner å spille på, og erfarne gamere som kan fortelle deg mer om dine interesser. Du kommer og går som du vil.

Gaming akademiet 2019 Sniktitt

Hos oss lærer du om ting du kan bli, gjennom å gjøre det du liker best: å drive med spill!

TRIFORCE MODEL

Magien bak Gaming akademiet

Hver søndag introduserer vi et nytt spillrelatert tema. Dagen er delt opp i tre deler som til sammen gir maks level på inspirasjon og innsikt!

null

DEL 1

14:00 – 14:30

Først introduseres ukas tema. Ofte vil det skje ved hjelp av kjente gamere som selv har gjort karriere på akkurat denne digitale interessen.

null

DEL 2

14:30 – 16:00

Så blir det gaming av spill med ukas tema, eller mulighet til å prøve ut aktiviteter knyttet til temaet.

null

DEL 3

16:00 – 17:00

Til slutt skaper vi noe basert på det vi har lært! Vi arrangerer workshop, og har med utstyret og verktøyet som trengs for å bruke inspirasjonen du samlet gjennom dagen.