Bli med på årets største begivenhet for spill i bibliotek!

Hva er Bibliobattles?

Bibliobattles er en årlig begivenhet der Bibliogames, i samarbeid med bibliotek over hele Norge, leverer online-turneringer i utvalgte spill til spillere over hele landet. I år tilbyr vi turneringer i Minecraft, Fortnite og Rocket League – noe for den kreative og noe for den action-orienterte spilleren.

Bibliobattles fungerer ved at hvert enkelt bibliotek først melder seg på én eller flere av turneringene Bibliogames tilbyr. Spillere melder seg deretter på turneringene via sitt bibliotek. På denne måten blir Bibliobattles ikke bare spiller mot spiller, men også bibliotek mot bibliotek i en episk kamp.

Alle turneringer blir strømmet på vår Twitch-kanal og kommenteres av våre erfarne kommentatorer. Slik kan familie, venner og andre lokalpatrioter følge sine lokale talenter fra kvalifisering i september til superfinale den andre uka i november.

Er du spiller og vil gjerne være med på Bibliobattles, men ditt bibliotek er ikke påmeldt? Ble du slått ut av Bibliobattles i en tidlig runde, men lengter etter finaleplass? Du kan fortsatt være med! Bibliogames stiller som vanlig med sine egne supporter-finalister i alle spillene. Når finalen nærmer seg i november vil vi annonsere en egen påmelding til supporter-kvalikene i sosiale medier. Alle som følger oss kan melde seg på her, også de som har blitt slått ut i tidligere runder!