Rocket League-turnering

I Rocket League-delen av Bibliobattles møtes lag på to og to spillere til episke fotballkamper på fire hjul. Dette er en turnering som passer for Rocket League-entusiaster i alle aldre.

Påmeldingen er nå stengt.

På denne siden finner du informasjon om turneringen og om hva du må gjøre etter at du har meldt deg på.

Plattformer

Spillerne kan spille på hvilken som helst plattform: Både PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 og 5, Xbox One og Xbox Series X og S.

Oppsett

Hvert bibliotek kan ta imot 24 påmeldte (12 lag). Spillere fra samme fylke blandes slik at vi får flest mulig fulle turneringer på 24 spillere (12 lag).
Hvert fylke har fått tildelt egne turneringsdatoer. Spillerne får også beskjed om sin egen turneringsdato når de melder deg på, og kan sjekke når de skal spille i deltakerlista.
Alle turneringene har oppmøte 18:00, start 18:30 og avsluttes 20:30.

Support

På turneringsdagen møter spillerne opp på vår Discord-server hvor de kan få hjelp av våre support-arbeidere til å komme i gang med turneringen.

Konkurransen

Når klokka er slagen settes turneringen i gang. I de innledende rundene i de lokale turneringene vinner det beste laget av én kamp, med dobbel eliminasjon. I finalen i de innledende rundene vinner beste laget av tre kamper. I den nasjonale finalen spiller vi til best av tre kamper, igjen med dobbel eliminasjon.

Strømming

Alle turneringer blir streamet med kommentator slik at familie og venner kan følge sine lokale talenter.

Premier

Vinneren i de lokale rundene får et gavekort hos Komplett på 200 kr, mens vinneren av den nasjonale finalen i november kan vinne hele 2000 kr i gavekort. 

Jeg er påmeldt! Hva må jeg gjøre videre?

1. Finn ut når du skal spille:

Turneringsdatoene for ditt fylke finner du her. Din egen turneringsdato får du oppgitt ved påmelding, og finner den senere bak navnet ditt på deltakerlista.

2. Finn ut hvordan du kommer deg inn i spillet på turneringsdagen:

Når du har meldt deg på turneringen er det viktig at du også registrerer deg på nettsiden Challengermode. Challengermode er verktøyet vi bruker til å gjennomføre turneringen. Lenken over tar deg til en guide som viser deg hvordan Challengermode fungerer.

Vi hjelper spillerne inn i spillet så godt vi kan på turneringsdagen, men det er ofte knapt med tid. Sett deg derfor inn systemet ved hjelp av denne guiden i god tid og bruk den på turneringsdagen dersom du er usikker på noe.

3. Les reglene for turneringen:

Vi forventer at alle deltakerne har satt seg inn i disse reglene. Alvorlige brudd på reglene vil kunne føre til diskvalifisering.

4. Bli med i vår Discord-kanal:

Discord er en kommunikasjonsapp som lar oss dele informasjon på en enkel måte. Her vil du også enklest få hjelp på turneringsdagen.

Nasjonal finale i Bibliobattles Rocket League 2021 — Resultater

1. plass: LeNgocZz og Stray for Lillestrøm bibliotek

2. plass: Tidor05 og Cosmic for Gjøvik bibliotek og litteraturhus

3. plass: sky-2912 og chrrex for Ringerike bibliotek

Vinnere av Bibliobattles Rocket League 2021 — Kvalifisering

Innlandet:

  • Lag «Flip For the Win» for Gjøvik bibliotek og litteraturhus

Møre og Romsdal:

  • Lag «Pro Gamer gurl,s» for Ålesundbiblioteka

Rogaland:

  • Lag «Monképower» for Veveriet (Gjesdal folkebibliotek)

Troms og Finnmark:

  • Lag «Guttakrutt» for Senja bibliotek

Trøndelag:

  • Lag «Fennec and Dominus» for Trondheim folkebibliotek

Vestfold og Telemark:

  • Lag «Fake» for Horten bibliotek

Viken:

  • Lag «United Skyline» for Ringerike bibliotek

Kontakt

Dersom du har spørsmål anbefaler vi at du først sjekker ut vår Rocket League-guide og vår oversikt over vanlige spørsmål. Vi besvarer også e-post på post@bibliogames.no etter beste evne. Nærmere turneringsstart vil du kunne stille spørsmål i Discord-kanalen for turneringen.