Rocket League-turnering

Vanlige spørsmål

Når starter turneringen?

Turneringsdatoene for ditt fylke finner du her. Din egen turneringsdato får du oppgitt ved påmelding, og finner den senere bak navnet ditt på deltakerlista.

Hvordan melder jeg meg på?

Først melder du deg på via vårt påmeldingsskjema. Deretter må du registrere deg i Challengermode, som er systemet vi bruker til å organisere turneringen. Du vil motta lenke til turneringen din i Challengermode i Discord-kanalen for turneringen – denne får du lenke til i august. Se vår guide for hvordan du registrerer deg i Challengermode. Du må også huske på å bekrefte påmeldingen din i Challengermode i løpet av de siste siste 60 minuttene før turneringsstart. Mer om dette i guiden.

Kan man spille alene?

Du kan melde deg på alene og matches med en annen tilfeldig spiller. Da må du passe på at du huker av inne på Challengermode at du vil matches med en tilfeldig spiller. Se guiden for hvordan du gjør det.

Kan jeg være på lag med en spiller tilknyttet et annet bibliotek enn mitt?

Hvis du vil spille på lag med en spiller tilknyttet et annet bibliotek må du spørre biblioteket ditt om det er greit. Du skal helst ha fått det skriftlig fra biblioteket at det er greit.

Hvilke plattformer kan jeg spille på?

Du kan spille på hvilken som helst plattform.

Hva er premien?

Vinnerne av de lokale turneringene får et gavekort på Komplett på 200 kr. Vinneren av den nasjonale finalen får et gavekort fra Komplett på 2000 kr.

Skal turneringen strømmes?

Ja, den strømmes på www.twitch.tv/bibliogames.

Hvordan bruker jeg Challengermode?

Se guiden vår her: https://www.bibliogames.no/rocket-league-veileder/

Hva gjør jeg hvis jeg ikke kommer inn i spillet?

Ta kontakt med oss gjennom Discord-kanalen.