Minecraft byggekonkurranse

Minecraft-delen av Bibliobattles er en byggekonkurranse tilpasset spillere i alle aldre.

Plattformer

Spillerne kan bruke både PC, nettbrett/mobil, Nintendo Switch, Playstation, og Xbox One og Xbox Series X og S til å spille på, men de kan ikke spille på Minecraft Java-edition.

Oppsett

Hvert bibliotek kan ta imot 15 påmeldte, som deretter blir blandet med andre spillere fra samme fylke. Så deles alle i fylket opp i grupper på 15, og får tildelt egne turneringsdager.

Support

På turneringsdagen møter spillerne opp på vår Discord-server hvor de kan få hjelp av våre support-arbeidere til å komme i gang med turneringen.

Konkurransen

Når klokka er slagen teleporteres spillerne til et tilfeldig sted hvor de er helt alene, og deretter har de én time på seg til å å bygge det flotteste byggverket de kan. De spiller i creative mode og har fri tilgang på alle materialer.

Strømming

Alle turneringer blir streamet med kommentator slik at familie og venner kan følge sine lokale talenter.

Premier

Underveis blir spillerne vurdert av dommerne, som i slutten av sendingen annonserer en vinner. Vinneren i de lokale rundene får et gavekort hos Komplett på 200 kr. Vinneren av den nasjonale finalen kan vinne hele 2000 kr i gavekort.

Mer info kommer den 1. juli. Da vil også bibliotekene få sin markedsføringsmappe med lenke til påmeldingsskjema, Facebook-banner, Instagram-bilde og en tekst de kan markedsføre med.