Minecraft byggekonkurranse

Regler for Minecraft-turneringen

Brudd på disse reglene kan medføre diskvalifisering. Les dem nøye.

  1. Når turneringen starter blir du teleportert til et tilfeldig sted og må bygge der du lander. Det kan kanskje høres ut som det blir vanskeligere for de som lander i havet, men siden vi spiller i kreativ er det likevel ikke noe problem å for eksempel bygge seg opp i skyene, under vann, eller helt ned til havbunnen om du vil.
  1. Alle må lage en høy rød søyle som rekker over andre ting i landskapet for å vise oss hvor inngangen er. Hvis du velger å lage en skjult inngang, så må du også passe på å vise oss hvordan vi kommer oss inn. Er det snakk om en utløsermekanisme så bør du skrive på et skilt hvordan vi bruker den. Ellers risikerer du at vi ikke finner byggverket ditt, og må gå videre uten å gi deg poeng.
  1. Det er bare lov å bygge i en time.
  1. Det er ikke lov å nærme seg andres byggverk. Alle har 1000 x 1000 blokker å bygge på, så forsøk på å bygge i veien for noen eller ødelegge andres blokker, regnes som klar sabotasje og medfører diskvalifisering fra konkurransen. Ser du andre spillere på ditt område, si ifra til moderatorene. Ta gjerne bilde også.
  1. Når du kommer inn på en server, bli der du er og vent på å bli teleportert til ditt område.
  1. Det er ikke lov å prøve å gå inn på serveren før eller etter konkurransen. Gjentatte forsøk på dette kan medføre diskvalifisering.
  1. Det er ikke lov å trakassere, true eller hindre verken andre medspillere eller observatøren som kommer for å strømme fra byggverket ditt. Generelt, vær snill.
  1. Det er ikke lov å bygge ting, eller skrive skilt som viser upassende innhold som sex, vold, banning, trusler eller fornærmelser.