Fortnite-turnering

Fortnite-delen av Bibliobattles er en duo-turnering for lag på to og to spillere. Strategi og samarbeid er viktig i kampen om å bli det siste laget som står igjen.

Plattformer

Spillerne kan spille på hvilken som helst plattform: Både PC, nettbrett/mobil, Nintendo Switch, PlayStation 4 og 5, Xbox One og Xbox Series X og S.

Oppsett

Hvert bibliotek kan ta imot 80 påmeldte (40 lag), som deretter blir blandet med andre spillere fra samme fylke. Så deles alle i fylket opp i grupper på 80 (40 lag), og får tildelt egne turneringsdager.

Support

På turneringsdagen møter de opp på vår Discord-server hvor de kan få hjelp av våre support-arbeidere til å komme i gang med turneringen.

Konkurransen

Når klokka er slagen settes turneringen i gang. Spillerne spiller tre runder på rad med Battle Royale, hvor de rangeres ut fra plasseringspoeng og kills.

Strømming

Alle turneringer blir streamet med kommentator slik at familie og venner kan følge sine lokale talenter. 

Premier

Vinneren i de lokale rundene får et gavekort hos Komplett på 200 kr, mens vinneren av den nasjonale finalen i november kan vinne hele 2000 kr i gavekort. 

Mer info kommer den 1. juli. Da vil også bibliotekene få sin markedsføringsmappe med lenke til påmeldingsskjema, Facebook-banner, Instagram-bilde og en tekst de kan markedsføre med.


This event is not sponsored, endorsed, or administered by Epic Games, Inc.