Fortnite-turnering

Vanlige spørsmål

Når starter turneringen?

Turneringsdatoene for ditt fylke finner du her. Din egen turneringsdato får du oppgitt ved påmelding, og finner den senere bak navnet ditt på deltakerlista.

Hva, og hvordan skal vi spille?

Vi spiller custom-kamper med duos og Battle Royale. Custom-kamper innebærer at vi kan invitere alle spillere til samme øy, slik at man ikke spiller mot tilfeldige fremmede, men kun lag fra sin egen kommune. Duos betyr at man er to på laget. Battle Royale betyr at alle slippes ned på en øy hvor det er alle mot alle helt til kun ett lag står igjen. Alle spillere spiller 3 runder.

Hvordan melder jeg meg på?

Først melder du deg på via vårt påmeldingsskjema. Deretter må du registrere deg i Challengermode, som er systemet vi bruker til å organisere turneringen. Du vil motta lenke til turneringen din i Challengermode i Discord-kanalen for turneringen – denne får du lenke til i august. Se vår guide for hvordan du registrerer deg og lagkameraten din i Challengermode. Du må også huske på å bekrefte påmeldingen din i Challengermode i løpet av de siste siste 60 minuttene før turneringsstart. Mer om dette i guiden.

Kan man spille alene?

Ja, spillere som mangler lagkamerat på kampdagen kan spille solo. Dersom du vil spille solo, eller dersom lagkameraten din blir forhindret fra å møte opp, er det viktig at du velger “Duos” inne i Fortnite, og deretter “Not fill”.

Dersom du glemmer å bytte fra “Fill” til “Not fill” og blir matchet med en annen enslig spiller, så får ingen av dere poeng. Dette er viktig for at poengberegningen skal bli riktig.

Mer om dette også i guiden.

Kan jeg være på lag med en spiller tilknyttet et annet bibliotek enn mitt?

Hvis du vil spille på lag med en spiller tilknyttet et annet bibliotek må du spørre biblioteket ditt om det er greit. Du skal helst ha fått skriftlig bekreftelse fra biblioteket.

Hvilke plattformer kan jeg spille på?

Du kan spille på hvilken som helst plattform der Fortnite er tilgjengelig.

Hvordan beregnes poengene?

Poengene beregnes etter Challengermode sitt standardoppsett.

Hva er premien?

Vinnerne av de lokale turneringene får et gavekort på Komplett på 200 kr. Vinneren av den nasjonale finalen får et gavekort fra Komplett på 2000 kr.

Skal turneringen strømmes?

Ja, den strømmes på www.twitch.tv/bibliogames.

Hvordan bruker jeg Challengermode?

Se guiden vår.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke kommer inn i spillet?

Ta kontakt med oss gjennom Bibliobattles Discord-kanalen her.